Probieren Kinderfilm

  • Film
zondag, 27 aug, 2017, Open: 15:30, Aanvang: 16:00, Prijs: Gratis


Iedere laatste zondag van de maand tijdens de Bierproef, wordt er in de grote zaal een film voor de kleine Weiverianen gedraaid. Hier kunnen de kinderen zich lekker wegtrekken als vader en/of moeder de nodige biertjes nuttigen. Echter zijn de kinderen van ouders die niet meedoen met de Bierproef ook van harte welkom. Sterker nog, zelfs de ouders mogen aanschuiven. Neem een kussen mee om extra comfortabel te liggen of te zitten

Deze keer zal worden gedraaid:

Legende van de Bewaarders – De Uilen van Ga’Hoole
Zack Snyder, 2010, Australie, 97 minuten
Nederlands gesproken

Hun hele korte leventje horen de jonge uilen Soren en Kludd de fantastische verhalen die hun vader verteld over de ‘Bewaarders van Ga’Hoole’, een groep uilen die ooit in een grote veldslag alle uilen gerede hebben van de kwaadaardige ‘Volmaakte Strijders’. Terwijl Soren alleen maar droomt om zich ooit aan te sluiten bij de legendarische bewaarders denkt de jaloerse Kludd dat de verhalen allemaal onzin zijn. Op een dag komen Soren en Kludd er achter de verhalen echt waren als ze in de handen vallen van de ‘Volmaakte Strijders’. Kludd vind het allemaal prima, hij krijgt eindelijk de aandacht die hij altijd verdiend had maar nooit van zijn vader kreeg; Soren denk er anders over. Samen met enkele andere jonge uilen weet hij te ontsnappen en met zijn allen gaan ze op zoek naar de Grote Boom waar volgens de verhalen de Bewaarders wonen. Hopelijk weten Soren en zijn vrienden hen te vonden voordat het te laat is.

De Legende van de Bewaarders is een avonturen film die er niet alleen heel erg mooi uit ziet, maar die ook nog eens heel erg spannend is, en soms misschien wel een heel klein beetje eng.Comments are closed.