Aura, BZT, Noordersluis, De coolcast

Aura, BZT, Noordersluis, De coolcast
  • Concert
vrijdag, jan 13, 2023 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Gratis


4 X LIVE.
Van americana naar country naar folk en verder naar rock. 
Voor ieder wat wils dus. 
EN
Gratis entree. Aura

Aura is een Americana-duo gevormd door de Zaanse muzikanten Auke (gitaar, zang) en Jindra (percussie, zang). Het repertoire bestaat uit countryballads met harmonieuze samenzang tot feestelijke Bluegrass. Het duo speelt momenteel nog veel covers, maar is hard op weg om meer originele nummers uit te brengen.

BZT

BandZonderToekomstDe Zaanse zespersoonsgroep folkband ‘Band Zonder Toekomst’ (BZT) speelt voornamelijk covers. En niet alleen hits, maar juist een onbekender repertoire en ‘B-kantjes’. Aanstekelijk dansbaar, maar ook heel geschikt om naar te luisteren. De instrumenten die het zestal gebruikt zorgen voor een Ierse Folkinvloed. De Band Zonder Toekomst bestaat uit: Fred Pruim,  (zang en mandoline) Jindra Hilhorst(zang en cocktaildrum), Sander Plompen (gitaar), Johan Hilhorst (contrabas), Mery Hilhorst (viool) en André ten Broeke (trekzak).

Noordersluis

De Zaanse band bestaat sinds 2017 en is ontstaan vanuit een gitaarworkshop van Ruben Hoeke. Oefenen doet de band in het oude Sluisgemaal aan de Noordervaartdijk. De band speelt rockcovers en bestaat uit: Paul Heijne (gitaar), Fred Jak(gitaar), Pauline Buytendijk (bas), Richard Hoek (drums), Natasja Jak (zang), Ab Alberts (zang, mondharonica)

 

De Coolcast

Band de CoolCast bestaat sinds een 2019. Zij spelen een breed repertoire variërend van pop, ska, indie en (stevige) rock, maar dan de minder geijkte liedjes. De band bestaat uit: Annelien Brusche (zang), Johan Hilhorst (bas), Sander Plompen (gitaar), Richard Bouwmeester (drums, zang), Jacob Wakker (toetsen).

Winkelwagen
Scroll naar boven