Balfolk met de Mars Houseband, Band zonder toekomst & Wouter en de draak.

Balfolk met de Mars Houseband, Band zonder toekomst & Wouter en de draak.
  • Concert
  • Workshop
zondag, mrt 01, 2020 Open: 13:30 Aanvang: 14:00 Prijs: €10


Balfolk is dansen op live muziek en vooral een heleboel gezelligheid. Bij balfolk worden er zowel koppel- als groepsdansen gedaan en misschien is het allerleukste nog dat je geen danspartner hoeft mee te nemen!

We beginnen de middag met een dansworkshop onder begeleiding van de Mars Houseband, waarin een aantal dansen worden uitgelegd voor de nieuwkomers en liefhebbers. Deze (en ook andere dansen) kunnen vervolgens op de live-muziek van Wouter en de Draak en De band zonder toekomst gedanst worden. Luisteraars zijn natuurlijk ook welkom!

Na de optredens is er gelegenheid voor muzikanten om samen te spelen in een sessie, iedereen is welkom om mee te spelen. De dansers kunnen dan nog lekker door blijven dansen. Als je hier van tevoren voor wilt oefenen kan dat 9 februari tijdens de Balfolk muzikanten workshop. Zie voor meer info www.balfolk.nl of het facebookevenement op de pagina van De Groote Weiver.

Aansluitend is er een vegetarische picknick (Potluck). Wil je mee-eten? Neem dan ook iets lekkers vegetarisch mee om te delen. Er is bij De Groote Weiver ook lekkere soep verkrijgbaar voor 2,-

Open: 13:30 Aanvang: 14:00 Entree: 10,-


Band zonder toekomst, Mars Houseband, Wouter en de draak
Winkelwagen
Scroll naar boven