Basic Electric + Wortel + Desert Colossus

Basic Electric + Wortel + Desert Colossus
  • Concert
vrijdag, mrt 25, 2022 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Vvk €6,50; Deur €7,50
Rock met duidelijk dansbare deuntjes; Melancholische alternative rock; Stoner rock

 


Basic Electric, Desert Colossus, wortel
Boekingen zijn gesloten.

Basic Electric

Snoeiharde rock en duidelijk dansbare deuntjes, dat is waar Basic Electric om draait. Basic Electric geeft kleur aan dikke riffs met een vrolijke attitude. De band is gevormd tijdens de lockdown en staat te springen om eindelijk het podium op te gaan en het virtuele dak van de livestream af te spelen!

Desert Colossus

From the lowlands of holland hails Desert colossus. A four piece high energy fuzzy heavy stoner rock band that will blow you off your socks. For lovers of Fu manchu, Red fang and Truckfighters.

Wortel

Wortel windt er geen doekjes om. Het is knetterhard, maar tegelijkertijd ook verrassend dansbaar en eigenzinnig. De naam symboliseert het speelse karakter van de band en hun gezonde dosis zelfspot. En samen met de onverstoorbare drive en aanstekelijk gitaargeluid laat dit Utrechtse powertrio dan ook geen heup ongeroerd. 

Na een aantal jaren vol muzikale ontwikkeling brengt Wortel begin 2022 haar eerste EP uit, getiteld ‘They Said It Would Be Fun’. In dit vijfdelig verzamelwerk worstelt de band met volwassen worden en produceert deze act naar eigen zeggen rechttoe rechtaan rock ’n roll met een flinke kronkel.

 

WORTEL =

Sander Zwart (Lead vocals, guitar, synth)

Jelmer Silvis (Bas, synth, backing vocals)

Lalzo de Vries (Drums, backing vocals)

Winkelwagen
Scroll naar boven