Batushka & Belphegor

BATUSHKA (POL) + BELPHEGOR (AUT)

BATUSHKA (POL) + BELPHEGOR (AUT)
  • Concert
zondag, nov 21, 2021 Open: 15.30 Aanvang: 16.30 Prijs: vvk €18 deur €20
Exclusive NL Show - Blackened Death Metal - HARD!

Locatie: Podium de Flux
Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. Zondag 21 november komt de Black Rituals Tour met de metal bands Batushka & Belphegor naar Zaandam voor een exclusieve NL show!
 
Dit evenement vindt plaats bij Podium de Flux
Hemkade 48
1506PS Zaandam
Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://flux.stager.nl/web/tickets/111062467 
 
 
 

Batushka, Belphegor

Batushka

Na twee jaar is Batushka terug op het podium met het Black Liturgy Project: “Verwacht een bijzonder spektakel samengesteld uit al onze releases. Misschien komt er wel iets in première van het aankomende nieuwe album waar we momenteel aan werken. Bij de shows zullen we een gelimiteerde speciale release met nieuwe nummers voorbereiden! Deze release is alleen beschikbaar tijdens deze “Black Rituals” -tour. Houd er rekening mee dat deze nummers niet beschikbaar zullen zijn in een digitale distributie of later opnieuw zullen worden uitgegeven. Het wordt een eenmalige kans! We kijken uit naar aankomende herfst Wij hopen dat we samen met de machtige Belphegor onze Black Rituals gaan uitvoeren die je niet lang zult vergeten! Wees erbij! “

Belphegor

Sinds 1993 levert Belphegor een selectie harde duivelse death-muziek. Het ene album na het andere heeft deze zeer productieve groep doen verschijnen.. De teksten van de band verkennen onvermoeibaar de donkerste, meest sombere delen van demonologie, hekserij en de grote duivel zelf. Een week voordat deze tour van start gaat, zal het nieuwe album van Belphegor uitkomen via Nuclear Blast Records. De show zit dan ook vol met een verse nieuwe set van nummers.

Winkelwagen
Scroll naar boven