Benefiet Ons Huis met De Kift

Benefiet Ons Huis met De Kift
  • Concert
zaterdag, okt 17, 2015 Open: 19:30 Aanvang: 20:00 Prijs: € 7,-
en verder: Zaans Schrikbewind, kunstveiling en kopspijkeren

Benefiet voor de aankoop en het behoud van kraakpand Ons Huis. Vanaf 20:00 uur ben je van harte welkom op deze bijzondere avond! Met natuurlijk een optreden van De Kift, maar ook Zaans Schrikbewind, een kunstveiling en kopspijkeren. Kaarten kosten € 7,- en zijn op de avond zelf te koop aan de deur van De Groote Weiver.

Kaarten kosten € 7,- en zijn te koop aan de deur van De Groote Weiver op de avond zelf.

Meer info over Ons Huis:
De bewoners en gebruikers van kraakpand Ons Huis in Koog aan de Zaan zijn op zoek naar aanvullende financiële middelen om het pand in Koog aan de Zaan te kunnen behouden.

Ons Huis is een prachtige, voormalige directeurswoning van de Honigfabriek, die daarna enige tijd als buurthuis diende. Vandaar ook de naam Ons Huis. Sinds twintig jaar is het pand gekraakt en wordt hetbewoond en onderhouden door vereniging Ons Huis.

De band De Kift is een actieve gebruiker van het pand. De Kift woont er niet maar heeft hier werkruimte, opnamestudio, opslag en repetitieruimte. Vrijwel alle albums van De Kift (vanaf Vlaskoorts) zijn hier opgenomen.

Te koop
Het pand is eigendom van de gemeente Zaanstad, die het huidige gebruik lange tijd gedoogde. Nu wil de gemeente het verkopen en heeft het de bewoners van Ons Huis en De Kift de mogelijkheid geboden het pand te kopen voor een redelijke prijs. Uiteraard willen wij graag van deze mogelijkheid gebruik maken, en zijn we hard bezig om de financiering rond te krijgen. We hopen dat het benefiet in De Groote Weiver hieraan bijdraagt.

Kun je niet komen, maar wil je wel helpen? Bij De Kift geef je een donatie voor een tegenprestatie. Meer informatie hierover vind je op de website van De Kift: http://dekift.nl/nieuws/help-de-kift-werkruimte-te-behouden/Winkelwagen
Scroll naar boven