Blowfuse (Barcelona) + Sweet Empire + Doodskop

Blowfuse (Barcelona) + Sweet Empire + Doodskop
  • Concert
vrijdag, dec 12, 2014 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
SKATEPUNK - PUNKROCK - HEZBOLLAHCORE

Een avondje punk met drie totaal verschillende bands.

 

Blowfuse uit Barcelona is niet alleen een van de meest actieve bands uit uit Spanje maar ook een van de besten. En niet alleen dat, de band begint zich zo langzamerhand ook te ontwikkelen tot een van de betere punkbands van Europa. Na enkele korte en langere tournees met o.a. 7 Seconds en Pennywise is de band op dit moment bezig met een 2½ maand durende rondreis door Europa ter promotie van hun 3e plaat ‘Couch’. De aggressiviteit van de jaren 80-hardcorepunk gemixed met de pakkende melodien van de jaren 90-punkrock verpakt in een weergaloos energieke podiumpresentatie.

Met heel veel hard werk en nog meer touren heeft het Noord-Hollandse Sweet Empire zich in zes jaar onopgemerkt door de mainstream ontwikkeld tot een van de beste melodieuze punkrock bands van Nederland. Nog steeds muzikaal beïnvloed door bijvoorbeeld Dagnasty of Descendents is Sweet Empire een geoliede podiummachine die vol overgave uiterst meezingbare strijdliederen brengt over bijvoorbeeld dierenrechten, milieu, politiek of religie. Het eerste Zaanse optreden sinds het verschijnen van hun tweede plaat ‘Old Ideas keep Fighting Us”

Het Amsterdamse Doodskop is een band die zich kwaad maakt. Zoals dat hoort als je in een hardcore punk band speelt. Nederlandstalige spitsvondigheid met een hoog meebrul gehalte in nummers van onder de minuut. Doodskop schijnt ook iets met Neuk! te maken te hebben.

 

 

“Into The Spiral” – BLOWFUSE

“Old Ideas Keep Fighting Us” – SWEET EMPIRE

“Doodskop” – DOODSKOP


Blowfuse, Doodskop, Sweet Empire
Winkelwagen
Scroll naar boven