Brand Ares & Support

Brand Ares & Support
  • Concert
zaterdag, mrt 19, 2022 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Vvk €5; Deur €6
Tijdloze rock


Brand Ares, rock
Boekingen zijn gesloten.

Brand Ares

Brand Ares maakt catchy klassieke rocknummers met her en der een melancholisch tintje. Met uitsluitend eigen nummers heeft Brand Ares anderhalf uur aan materiaal om live te presenteren. Brand Ares is opgericht in 2003 door David Dijkzeul (gitaar, zang) en Martijn Rietveld (gitaar). Een drummer werd gevonden in Ivo Kropmans, een bassist in Erik Ceelen.

 

De eigen set werkt keer op keer aanstekelijk. Het zijn nummers om op te dansen, nummers om mee te brullen en nummers om aandachtig naar te luisteren, maar publieksinteractie is er altijd. Noten die je oren doen suizen en teksten die je hersenen doen kraken. Een kathedraal van kabaal, stadionrock in je buurtkroeg!

 

Op 1 oktober 2021 heeft Brand Ares een show gegeven waarvan de live-registratie als EP is uitgebracht op Spotify. “Live” is een waardig opvolger van “Still”, die kort daarvoor volledig in eigen beheer is geproduceerd en uitgebracht. Dat Brand Ares een echte live-band is, is terug te horen in de productie van de beide EP’s. Recht door zee, zonder knip-en-plakwerk, maar met veel energie, pit en een drive die tijdens de studio-opname en ook bij “Live” goed voelbaar zijn

Winkelwagen
Scroll naar boven