Captain Clueless + Senior Citizens

Captain Clueless + Senior Citizens
  • Concert
zaterdag, okt 13, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5


Captain Clueless is een nieuwe en jonge indie/bluesrock band uit Amsterdam en omstreken. Hun eerste EP “Mary in Motion” verscheen in juli dit jaar, maar zaterdag 13 oktober is het dan eindelijk zover; het live-debuut van Captain Clueless. Kom langs voor een avond energieke muziek met invloeden van blues tot progressieve rock en moderne rock. De band is hard aan het werk met hun eerste volledige album en heeft er superveel zin in om jou vanavond als eerste het resultaat te laten horen!

Senior Citizens heeft zijn wortels in de New Wave, Folk en de gitaarpop die de begin jaren negentig kenmerkte. Rond golvende gitaarlijnen en fraaie samenzang bouwt de groep spanning op met strakke ritmeriffs en sfeer verhogende keyboardtonen, waarbij Senior Citizens de kracht van de herhaling melodieus uitbuit.

Senior Citizens maakte in 2011 hun eerste cd “Verbal Cavalry” die lovende kritieken kreeg in de schrijvende pers. Daarna maakte de band een hele rits nieuwe nummers en traden o.a. eerder op in Bitterzoet in 2011 en 2014. In 2016 kwam de EP “Sunday” uit met 4 nummers.

Na optredens ins oa Bitterzoet deden ze in juni 2017 in een uitverkocht Paradiso een meer dan geslaagde support act van de Australiërs “Midnight Oil” en ook in 2018 speelden ze voor Paradiso een volledige optreden in de Paradiso locatie Bitterzoet.

In 2018 kwam de single Gray Cat Mood uit en later dit jaar zal er een nieuw album verschijnen.

Senior Citizens bestaat uit: Ron van Ham: drums en percussie Remco Mensink: basgitaar en zang Tarif El-fasih: Keyboard en zang Dirk Mooij: gitaar en zang Marc Brandjes: zang en gitaar

Website www.senior-citizens.nl Facebook: Senior Citizens


Captain clueless, Senior citizens
Winkelwagen
Scroll naar boven