De Kleine Weiver

De Kleine Weiver
zaterdag, sep 13, 2014 Open: 14:00 Aanvang: 14:30 Prijs: €2,50
voor kinderen tussen 6 en 12 jaar

Op Zaterdag 13 september opent De Kleine Weiver haar deuren voor een groots kinderfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Tussen half drie en half zes zijn er in de verschillende ruimtes van De Groote Weiver allerlei leuke dingen te doen.

Vind je het leuk om te tekenen en om tekenles te krijgen? Heb je altijd al eens van dingen die je normaal weg gooit een echt kunstwerk willen maken? Vraag je je wel eens af wat yoga nu eigenlijk betekent? Zou je een eigen verhaal willen bedenken dat je dan ook nog kunt gaan spelen in een echte poppenkast? Of vind je het gewoon leuk om met andere kinderen spelletjes te spelen. En hou je eigenlijk van pannenkoeken eten? Of hou je meer van pannenkoeken eten? En wat dacht je dan van veel limonade drinken en dan met z’n allen lekker dansen?

Het kan allemaal in De Kleine Weiver. De deuren gaan open om twee uur. Dan gaan we vanaf half drie leuke dingen doen tot ongeveer half zes want dan gaan we erg veel pannenkoeken eten, en nog meer limonade drinken. En gaan we eerst kijken naar dansende mensen en daarna gaan we zelf met zijn allen lekker dansen tot ongeveer acht uur (of misschien iets later).

Alle kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn uitgenodigd, maar jongere of oudere kinderen mogen natuurlijk ook komen als ze dat leuk vinden. Het kost trouwens maar 2,50 euro om de hele dag mee te doen.

Als het kan graag van te voren aanmelden bij Hanneke en Manon (verhuur @ degrooteweiver.nl)Winkelwagen
Scroll naar boven