Dead cat stimpy + Le Garage

Dead cat stimpy + Le Garage
  • Concert
zaterdag, mrt 17, 2018 Open: 20.30 Aanvang: 21.00 Prijs: €5


Dead cat stimpy

Zelfs in je eentje is het mogelijk om een muur van geluid te produceren vol psychobilly, rockabilly en garagerock. De Delftse Tim Herrebrugh heeft een heel eigen sound die pakkend is en al veel mensen heeft weten te boeien.
Een ruwe en rauwe stem. Met alleen een bassdrum, snare, hi-hat en een gitaar als begeleiding heb je ook wel zo’n stem nodig. Geïnspireerd door de punk brengt Dead Cat Stimpy simpliciteit terug in zijn nummers, maar dan op een rock-‘n-roll en blues manier.

One man band Dead Cat Stimpy. Gewapend met een gitaar, een bassdrum en een snare die hij met zijn voeten bedient brengt hij zijn stevige bluesy rock ‘n’ roll ten gehore. Stimpy klinkt alsof hij zo uit de jaren 50′ komt.

https://www.deadcatstimpy.com/

Dead Cat Stimpy – Across the River

Le Garage

Energieke en enthousiaste live performances. Daar kan je op rekenen bij de Garageblues van dit Utrechtse drietal. Songs die drijven op stampende ritmes, donker gitaarspel & snerpende mondharmonica. In het najaar van 2017 lanceerde Le Garage hun eerste EP: The Bunker Tapes. Vijf nummers recht uit het hart, die gaan over mislukte liefdes en vergeten dorpen.

In het najaar van 2017 lanceerde Le Garage hun eerste EP: The Bunker Tapes. Vijf nummers recht uit het hart, die gaan over mislukte liefdes en vergeten dorpen.  Te beluisteren op Spotify.

https://open.spotify.com/album/6xsImWadEzzLN7YpbhwRxv

Voor live-shots en foto’s kijk op:

Facebook: legarageband

Instagram: we_are_le_garage

Le Garage – 4track (official video)


Dead Cat Stimpy, La Garage
Winkelwagen
Scroll naar boven