DEGENERATE, ONKT, THE UNSLAIN

DEGENERATE, ONKT, THE UNSLAIN
  • Concert
zaterdag, dec 28, 2019 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €6
Metal

Op 28 December staan er drie keiharde bands op het podium van De Grote Weiver!

De Groote Weiver
28 december
aanvang: 20:30
entree 6,-
Industrieweg 1a 1521 NA Wormerveer

Eerste band van de avond is The Unslain.

The Unslain is een 4-koppige Heavymetal band. De band is opgericht in 2013, en is afkomstig uit Nijmegen. Er zijn veel thrash en progressieve invloeden te herkennen in de muziek van The Unslain.
De bandleden hebben zich laten inspireren door bands als Megadeth, Iron Maiden, Black Sabbath en Dream Theater.

Tweede band van de avond is ONKT.

Het uit Alkmaar afkomstige ONKT is een vijfkoppige Djent band. De mannen staan sinds 2016 garant voor een flinke dosis groove, breakdowns en polyritmiek! Met bands als Meshugga en Gojira als inspiratie word dit gegarandeerd knallen.

De laatste band van de avond is Degenerate.

Degenerate vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. ‘’De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar’’, aldus Aardschok-oudegediende Gerrit Mesker. In 15 November 2019 brachten de mannen een nieuwe langspeler uit genaamd “Davastation Ahead”. Met het mes tussen de tanden beklimt Degenerate de Nederlandse poppodia, de mannen staan garant voor een dikke moshpit en maken er ieder optreden een feestje van!


Degenerate, ONKT, The Unslain
Winkelwagen
Scroll naar boven