Degenerate, Shoot The Messiah & Nafearya

Degenerate, Shoot The Messiah & Nafearya
  • Concert
zaterdag, mrt 02, 2019 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
Flux op locatie

Zaterdag 2 maart is het weer tijd voor scheurende gitaren, dynamische zang en keihard groovende drums met Degenerate, Nafearya en Shoot the Massiah!

Degenerate is een viermansvormatie en herbergt leden uit
verschillende windstreken van Nederland. De band vindt zijn oorsprong in Purmerend en produceert strakke metal die bij liefhebbers van Children of Bodom, Testament en het oude Sepultura in de smaakt valt. In het voorjaar van 2016 bracht Degenerate zijn eerste demo uit en dit schijfje werd door
pers uit binnen- en buitenland met het nodige trompetgeschal ontvangen. ‘’De demo bevat puike, melodieuze, groovy thrash metal. Het gitaarwerk klinkt moddervet en steekt vakkundig in elkaar’’, aldus Aardschok-oudegediende Gerrit Mesker. Met het mes tussen de tanden beklimt Degenerate de Nederlandse poppodia, de mannen staan garant voor een dikke moshpit en
maken er ieder optreden een feestje van!

Nafearya is een 4-koppige metal band uit jawel… Zaanstad! De Ze maken levendige en melodieuse muziek met elementen uit verschillende genres. Vanuit de diepste duisternis van onze planeet schrijven ze graag in verhalen en niet op genre.
De band bestaat uit Alex Beekman, Andreas Lindner, Dave Pennekamp en Leon Muizer. Deze goede vrienden hebben vergelijkbare muziekbelangen. Hoewel hun ideeën en persoonlijkheiden heel verschillend zijn, hebben ze dit goed weten te gebruiken bij het maken van knallende songs!

Shoot the Messiah is een thrash/death metalband die gevormd was in het begin van 2015. Dit begon toen de bassist Michael Lubbersen zich bij de formatie van vocalist/gitarist Leroy de Raad, lead gitarist Serge van der Haar en drummer Simon Hofman voegde. Met het idee om brute muziek te maken. Sommige bandleden kende elkaar al door hun vorige band: Morgellon. Het was duidelijk dat er een verschil zat in metal stijlen. Maar deze verschillen mengde zich samen tot een brute, gepassioneerde en een gedifferentieerde constructie dat Shoot The Messiah is geworden. In de zomer ban 2016 is de band begonnen met het opnemen van de tracks van hun eerste EP “Here Dead We Lie” en “Morgellon”. Het concept voor de lyrics van “Here Dead We Lie” is gebaseerd op een gedicht genaamd “Here Dead We Lie” door A.E. Housman die dit gedicht schreef over WW1.


Degenarate, Nafearya, Shoot the Messiah
Winkelwagen
Scroll naar boven