Desert Colossus + Molton Grove + Gross

Desert Colossus + Molton Grove + Gross
  • Concert
zaterdag, apr 28, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
+ Wonderlandlichtshow

Desert Colossus

From the lowlands of holland hails Desert colossus. A four piece high energy fuzzy heavy stoner rock band that will blow you off your socks. For lovers of Fu manchu, Red fang and Truckfighters.

Molton Grove

MoltonGrove is een psychedelic/stoner band uit Amsterdam. Verwacht zweverige melodieën met een randje van fuzzy riffs, gepaard met blues-achtige solo’s.

Gross

Gross is een 4-koppige rockband. Het geschreven repertoire bevat invloeden van onder andere Red hot chili peppers, Nirvana, Iron Maiden. Deze invloeden zijn samengesmolten tot een Gross geheel.

De heren van Gross merkte in eigen stad weinig variatie in muziek. Daarom hebben zij de band opgericht. Het doel was om een vast muziekgenre los te laten en zo een diversiteit te creëren in hun muziek. Dit beviel zo goed dat zij verder gaan kijken dan de eigen stad. De band heeft mogen staan in voorprogramma’s van grote bands zoals: “The brew” en “Damage Inc” maar zijn momenteel gegroeid tot een hoofdact waardige band.

De harde gitaren en stevige ritmesectie zorgt voor een knallend geheel die je nog lang bij zullen blijven. Hoewel je oren exploderen en je hart je bloed sneller laat stromen, betrapt menig luisteraar zichzelf erop dat hij de volgende dag toch de liedjes nafluit.

Tijdens het timmeren aan de weg in Gross met menig muzikant in contact geweest. Zo heeft Bas Barnasconi (zanger van katoen) Gross het volgende meegegeven “jullie hebben plezier in muziek maken en dat stralen jullie uit”. Met deze woorden laat Gross zien dat plezier maken voorop staat in de band.

Gross staat voor diversiteit en plezier maken. Dit is te horen in de variatie binnen het repertoire. Het ene nummer nodigt uit om te dansen terwijl het volgende nummer je uitnodigt om de haren los te gooien en mee te headbangen.

Wonderland lichtshow


Desert Colossus, Gross, Molton Grove
Winkelwagen
Scroll naar boven