Dominic Waxing Lyrical + Kavel 57

Dominic Waxing Lyrical + Kavel 57
  • Concert
zaterdag, feb 07, 2015 Open: 20:30 Aanvang: 21:30 Prijs: €5


DOMINIC WAXING LYRICAL

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat de Schotse troubadour Dominic Harris in De Groote Weiver speelde. Een wat vreemde jongeman die als Dominic Waxing Lyrical de zaal charmeerde met zijn humor en gevoelige liedjes. Achttien jaar hoorden we niets van hem totdat hij opeens met de nieuwe plaat Woodland Casual kwam aanzetten. Dominic Waxing Lyrical heeft duidelijk niet stil gezeten. De eenzame zanger met gitaar wordt inmiddels vergezeld door een volledige band. En toch is er weinig veranderd. Dominic Waxing Lyrical weet nog steeds een zaal te charmeren en volledig naar de hand te zetten met hun vreemde, springerige liedjes. Het enige verschil is wellicht dat de liedjes beter en krachtiger zijn, terwijl de toevoeging van een band de dynamiek nog meer versterkt. Popliedjes met een punkinslag? Wie het weet mag het zeggen.
Dominic Waxing Lyrical

Dominic Waxing Lyrical – Thursday (Searching)

KAVEL 57

Wat begon als twee zingende tuinmannen is inmiddels een negenkoppige feestband die in de laatste jaren een grote naam in de Zaanstreek heeft opgebouwd met haar eigenzinnige brouwsel van muzikale stijlen die zich het best laat vertalen als eigenzinnige, snel gespeelde folk.

Laat je meesleuren in de kolkende stroom van striemende gitaren, stuwende baslijnen, twinkelende fluiten, staccato banjo’s, frivole mandolines en violen, en zangstemmen als schuurpapier die beter bekend staat als Kavel 57.


Dominic Waxing Lyrical, Kavel 57
Winkelwagen
Scroll naar boven