Drop the bull – Sweet and fierce – Brutus Broekhoest band

Drop the bull -  Sweet and fierce - Brutus Broekhoest band
  • Concert
zaterdag, okt 06, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5


Drop the bull

Hé hallo,
Wij zijn Drop the Bull, een rockband met ballen.
De bull begon met grazen in de Zaanstreek.
De band bestaat uit een Brulbull, Basbull, Drumbull en twee Gitaarbullen.

Frans, Vincent, Peter, Jacques en Bruno

– Geen bullshit maar spelen –

Sweet & Fierce is een singer / songwriter duo uit Wormerland. Zij schrijven eigen nummers die het best kunnen worden omschreven als een mix van country en folk muziek.

Ellis Freijser begon zes jaar geleden met gitaarspelen. Ze schrijft haar eigen nummers over verschillende aspecten in het leven in het genre van singer-songwriter.

Lida de Haan speelt ook gitaar en ontmoette Ellis een jaar geleden bij hun beider gitaarleraar, die inzag dat zij elkaar goed aanvullen. Een mooie combinatie was geboren.

Wij, Ellis en Lida, spelen op onze akoestische gitaren Engelstalige eigen singer-songwriter liedjes onder de bandnaam:   Sweet & Fierce.

De Brutus Broekhoest band is opgericht in 2009 door de toen 14 jarige Ryan, samen met zijn muzikale tante en vader als 7 koppige band met 2 zangeressen. Na wat wisselingen in de band, nu nog steeds actief met drie oprichters van de band. De muziek bestaat uit covers van Motörhead, Ramones, Backyard Babies, Kiss, Ace Frehley, Ozzy en Heideroosjes. Tot nu toe nog elk jaar in de Groote Weiver gespeeld.  Ryan Maarhuis (alias Brutus Broekhoest) Basgitaar en Zang. Ceessie van Ederen, Gitaar. Stevie Kwadijk, Gitaar. Marcel Maarhuis, Drums en Zang.

5€
21:00 uur aanvang


Brutus Broekhoest Band, Drop the Bull, Sweet & Fierce
Winkelwagen
Scroll naar boven