Een bijzonder prettig vergezicht

Een bijzonder prettig vergezicht
  • Theater / literaire
zondag, nov 04, 2018 Open: 14:00 Aanvang: 14:00 Prijs: €10
Toneelgroep Morgana

Sylvia Bodar en Ingrid Verduin zijn moeder en dochter, maar niet van elkaar. Ingrid tobt met een schuldgevoel over de dood van haar moeder. En Sylvia neemt maar al te graag de moederrol op zich om Ingrid van haar problemen af te helpen. Ze spelen daarom scenes uit Ingrid’s verleden, die meer vertellen over de relatie tussen Ingrid en haar moeder.

Tijdens de laatste cruciale scene wordt eindelijk het gat in Ingrids geheugen opgevuld. Maar ook in Sylvia’s verleden blijken een aantal onverwerkte gevoelens te zijn, die tijdens de rollenspelen ongewild naar boven komen. Welke gevolgen hebben de gebeurtenissen voor de relatie van Sylvia en Ingrid?

Door alles heen beweegt zich Otto, die bij Sylvia inwoont. Hij is een ex-werknemer van de AIVD, maar kan zijn werk maar niet loslaten. Hij weet meer dan menigeen lief is.

Spel
Sylvia Bodar – Coby Brinkman
Ingrid Verduin – Laura Stam
Otto – Nardi Lam

Regie & Productie
Regie – Anton Groen in ’t Wout
Licht en geluid – Jeroen Brusche
Kleding/grime/decor – Maaike Groen in ’t Wout
Grafische vormgeving – Marianne Neefkes

Waar & Wanneer
Op 3 en 4 november is dit verhaal mee te beleven in het theater van de Groote Weiver in Wormerveer. De voorstelling op zaterdag 3 november begint om 20.00 uur, die op zondagmiddag om 14.00 uur.

Kaarten 
Kaarten a € 10,- p.p. bestel je met een e-mail aan berichtvoormorgana@gmail.com o.v.v. je naam en het aantal kaarten voor de zaterdag of de zondagmiddag voorsteling. Gereserveerde kaarten haal je op de dag van de voorstelling af bij onze kassa.

Tot ziens bij Een bijzonder prettig vergezicht.

Toneelgroep Morgana.Winkelwagen
Scroll naar boven