Singer-songwriter avond in de bar

Singer-songwriter avond in de bar
  • Concert
zaterdag, feb 24, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Donaties
Epiphany, Buhrman en zangleerlingen van de Vocal acedemy van Jozien van Dorst

Epiphany is een band bestaande uit drie bandleden en zijn vooral te vinden rondom Amsterdam en Utrecht. Nadine Dijkstra (Gitaar en zang), Dianne Roskam (Zang) en Peter Schurer (Drum/percussie). We spelen vooral Indie/pop originele nummers en daarbij zijn wij niet vies van een leuke cover tussendoor. Wij variëren graag met invloeden in onze muziek vanuit de Pop, Rock, Country en klassiekers als Simon and Garfunkel.

Nadine en Dianne kennen elkaar vanuit de gezamenlijke studie, Culturele en Maatschappelijke Vorming, waar in 2013 mee gestart werd. Vanaf de eerste dag op de introductie was het gelijk de gitaar en twee zangeressen. In 2015 is de naam Epiphany erbij gekomen. In 2016 heeft Peter Schurer, voormalig drummer van The Fusebox, zich toegevoegd aan de muzikale act om de muziek te voorzien van percussie.

Epiphany is hard op weg om meer bekendheid te krijgen. In Amsterdam zijn ze nu geregeld te zien bij de StayOkay Hostels, waar ze elke maand vaste optredens hebben en treden ze op bij The Brave Festival 2017 (Singer/Songwriter Festival). Ze zijn te horen op de radio, Amsterdam FM, en zijn ook te boeken voor optredens.

Buhrman is de artiestennaam waaronder singer/songwriter Kees Buhrman optreedt. Kees schrijft indie-folk liedjes die, met af en toe een knipoog in de tekst, het beste tot hun recht komen in stille tuinen, intieme kamers of het galmende invalidentoilet van het Frascati theater.

Drie acts komen vanuit de Vocal Academy van Jozien van Dorst.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Buhrman, Epiphany, Vocal Academy Jozien van Dorst
Winkelwagen
Scroll naar boven