Fakkeloptocht

Fakkeloptocht
dinsdag, dec 24, 2019 Open: 19:30 Aanvang: 20.00 Prijs:
tegen discriminatie

“Iedereen anders, iedereen gelijk”
Achter het spandoek met deze tekst lopen we weer door de straten van Krommenie. Wij zijn voor een land waar iedereen zich thuis kan voelen. We kunnen verhitte discussies met elkaar voeren maar uiteindelijk telt 1 ding: Nederland is van ons allemaal! Artikel 1 van onze grondwet is duidelijk:
Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.
Kerstavond is een mooi moment om vol overtuiging dit standpunt uit te dragen. Dit kunt u doen door mee te lopen met de jaarlijkse fakkeloptocht tegen discriminatie.

24 December. Aanvang 19.30 uur bij De Groote Weiver, Industrieweg 1a te Wormerveer.
Er zijn fakkels aanwezig.
Voorafgaand is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij de buurtmaaltijd om 18.00 uur. Reserveren noodzakelijk bij de Groote Weiver info@degrooteweiver.nl .
De fakkeltocht zal door de straten van Krommenie gaan met een tussenstop in het centrum, waar een toespraak zal worden gehouden. Om 21.00 uur komen we terug bij De Groote Weiver waar het Straatorkest zal optreden.Winkelwagen
Scroll naar boven