Feestelijke avond met live muziek

Feestelijke avond met live muziek
  • Concert
vrijdag, jan 19, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs:


Een feestelijke avond met drie vrolijke bands:

De eerste band heeft eigenlijk geen naam. Zij spelen als eerste tijdens het eten.
Ab, bandlid schreef over de band:
Voorjaar 2017 stonden we in de vermaning van Wormerveer. Daar moesten we optreden als cursisten van de gitaarworkshop van Ruben Hoeke. Op een gegeven moment maakte Paul de opmerking :”wat zou het leuk zijn om met een eigen bandje op te treden op het tuinfeest.” 10 minuten later  hadden we een band geformeerd. Dit betekende wel dat een aantal gitaristen zich moest gaan toeleggen op een ander instrument. Dat lukte. In September stonden we 9 nummers te spelen. Hierna zouden we stoppen, maar gelukkig vroeg Ludi of we op haar verjaardag willen spelen, en eigenlijk willen we nu ook wel verder gaan.

“we” zijn: Paul – gitaar, Fred – gitaar, Pauline – bas, Richard – drums, Natasja – zang, Ab – zang/ mondharmonica.

We spelen tot nu toe alleen covers. Ons grootste probleem nu is het bedenken van een naam. We spelen in het oude gemaal op de sluis, dus: the Barn, North Gate, Gemaal, Gmail. We zien het wel.

Band Zonder Toekomst speelt als 2e en waarschijnlijk ook als 4e
Genre: Folk-pop-rock-akoestisch.
Leden band: Fred – zang en banjo, Jindra – zang en drum, Sander – gitaar, Mery – Viool, Johan – contrabas, Andre – trekzak.
Band Zonder Toekomst speelt hoofdzakelijk covers. maar dan vaak wel wat onbekender werk. Soms ook B-kantjes van bekende artiesten.

Chill Out
De zeskoppige Chill Out speelt de meer en minder bekende popsongs met een unplugged-achtige aanpak waarbij toch alle nuances aanwezig zijn. Dit alles op een prettig volume waardoor de tweestemmige zang alle ruimte krijgt.
Bezetting: Ac. gitaar, basgitaar, toetsen, drums en 2 zangeressen.


Ab's gmaalband, Band zonder toekomst, Chill Out
Winkelwagen
Scroll naar boven