Feestelijke zomeravond met Zea en Trees don’t travel

Feestelijke zomeravond met Zea en Trees don't travel
  • Concert
zaterdag, jun 24, 2017 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Gratis
Met mooi weer: buiten!

ZEA
Zea is een Nederlandse band en een soloproject van Arnold de Boer. Een eclectische mix van samples, gitaar, teksten met een draai en de positieve kijk van de maker zelf, die sinds 2009 ook zanger en gitarist is bij The Ex. Zea heeft enorm veel releases op zijn naam zoals te zien is op zea.dds.nl. Voor de gelegenheid wordt hij bijgestaan door Katherina, drummer van The Ex. Samen zijn zij de kickstarters voor deze feestelijke avond . . . die met mooi weer buiten plaats zal vinden!
Trees don’t travel
Trees don’t travel is een vijfkoppige band die voor het eerst sinds hun bestaan in 2013 de Schotse Highlands verlaten. De naam verwijst naar Big Tree Country, het gebied in de buurt van Aberfeldy and Dunkeld waar reusachtige bomen de dienst uitmaken. Ze brengen eigen songs rondom verlies, liefde, spijt . . . .  en hoop, er is altijd hoop! Zelf omschrijven ze hun muziek als Big Tree Country Bluegrass Americana. Maar het belangrijkste is dat ze enorm veel plezier hebben om samen te spelen. Dat deden ze al op vele Schotse festivals of als voorprogramma voor artiesten zoals Woody Pines, Hannah Aldridge, The Furrow Collective, Ewan McLennan, The Lost Highway Ensemble, Hot Tin Roof and The Jellyman’s’s Daughter.
Hun debuutalbum heet ‘Rooted’ en wordt nu opgevolgd door ‘Flood’.
TDT zijn:  Alastair Irvine (ritme gitaar); Henry Murdoch (zang); James Smith (drums); Ricky Caplan (gitaar); George Baxter (contrabas).
DJ Ajay draait na afloop een swingende set afro-funk-jazzbob-bollywood-beats.
In verband met de verjaardag van Olivier is dit evenement gratis!

Trees don't travel, ZEA
Winkelwagen
Scroll naar boven