Fucking Virgins en Attic Toons

Fucking Virgins en Attic Toons
  • Concert
vrijdag, apr 03, 2015 Open: 20:30 Aanvang: 21:30 Prijs: €5,-
Plus Kosmos Klub in de bar

De Krommeniese band Attic Toons is van alle markten thuis: van punk tot ska tot rock tot surf. Maar dat alles wel met een zeer behoorlijke punkinslag. Ontstaan uit de resten van het veel te vroeg gestopte Korstkjok zijn The Attic Toons een garantie voor een mooi feestje getuige ook de publieksprijs die de band kreeg bij de afgelopen Zaanslag voorrondes. En alsof dat nog niet genoeg is krijgt de band versterking van een flinke stapel blazers.

Het uit Groningen afkomstige Dorst! slaagde er verleden jaar in om de Groote Weiver volledig op zijn kop te zetten met hun interpretaties van punkklassiekers. En dat met een gemankeerde bezetting zonder gitaar of vaste zanger. Nu komt de band wel met een volledige bezetting. Covers van bekende (en minder bekende) punkhits voorzien van Nederlandstalige teksten over, natuurlijk, het hebben van Dorst! Minor Threat zal nooit meer hetzelfde klinken.

Fucking Virgins behoeft eigenlijk helemaal geen introductie want ze maken al 25 jaar de Zaanse podia onveilig. Je zou van een band die al zo lang bestaat verwachten dat ze wat vast geroest zouden zijn maar niets is minder waar. Zaanse punktrots Fucking Virgins blijft zichzelf vernieuwen. Fucking Virgins omschrijven als een feestband is de band zwaar tekort doen want het is gewoon de beste Zaanse punkband van dit moment. Maar gezellig wordt het natuurlijk wel, erg gezellig zelfs, erg hard en goed ook.

PLUS
Kosmos Klub in de bar!


Attic Toons, Fucking Virgins
Winkelwagen
Scroll naar boven