Groote Weiver RockFest

Groote Weiver RockFest
  • Concert
vrijdag, nov 15, 2019 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €6
met Troubleshot, Counter-Sound en Power Switch!

TROUBLESHOT

Troubleshot heeft haar oorsprong in 2011. Destijds nog enkel een project van bassist Marijn. Na een EP van 3 nummers is het project destijds weer in de koelkast beland tot halverwege 2016. De tijd was rijp om van Troubleshot een ware band te maken. In Niels (Wilma’s Lapdance, Isle of Tomorrow) werd als snel de juiste slagwerker gevonden. Al snel volgde Bas (Ileum, Isle of Tomorrow) op 2e gitaar. Op zang Frankie Who (Silent Commotion, Shameless).
In deze samenstelling is hard gewerkt om een live set in elkaar te zetten. Korte ‘to the point’ rock nummers met een stevige inslag. ‘Bierdrink muziek’ zoals wel eens binnen de band wordt gesproken. Ofwel, muziek met een hoog ‘hoofd-mee-knik’ gehalte.
Het eerste wapenfeit is in de vorm van een 5-nummer tellende EP ‘Revive’ op de wereld los gelaten. 2018 is het jaar dat de band voor het eerst serieus aan de bak gaat om het materiaal live door Nederland te verspreiden.
Momenteel werkt de band hard aan de volgende EP met nieuwe bassist Jasper. 2019 gaat het jaar worden met veel nieuwe doelen en veroveringen!
Samenstelling:
Zang: Frankie Who
Bas: Jasper Rocks
Gitaar: Marijn Gais
Gitaar: Bas de Vries

Drums: Niels Smit

Counter-sound
Wij zijn Counter-Sound, een thrashpunk band uit Alkmaar. Hard en snel is ons ding. We houden van een goed feestje en vieren dat graag met jullie.

Wij zijn een 3 koppige Nederlands en Engelstalige, keiharde losgeslagen party stoomtrein die recht op je afkomt waar je niet omheen kan. In ons pat laten we een ravage van moshpit’s, geschreeuw, zweet, bier en heel veel lol achter.

Onze muziek is allemaal zelf geschreven. Optreden is het allerleukste wat er is. En ons op zien treden is een ervaring die je niet mag missen.

Invloeden:

Black Stone Cherry, Black Label Society, Ozzy Osborne, Maylene and the Sons of Disaster, PanterA

Power switch
Uit de diepste krochten van een stoffige kelder in Leiden komt Power Switch tevoorschijn om het licht van de oude rock-goden weer te doen branden. Beleef een van de shows en kom erachter hoe het voelt als de power switch aanstaat!

Invloeden:
Black Sabbath
Judas Priest
Iron Maiden
Motörhead
AC/DC
Extreme
Priestess
Mercyful Fate
Suicidal Tendencies


Counter-sound, Power Switch, Troubleshot
Winkelwagen
Scroll naar boven