Gross – ACES

Gross - ACES
  • Concert
vrijdag, sep 06, 2019 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
Rock, grunge rock 'n roll

2 bands die de weiver even flink op z’n kop gaan zetten met hun eigen repertoire aan Rock, Grunge en Rock ‘N Roll! En dat voor maar €5,- entree.

Gross is een 4-koppige rockband. Het zelf geschreven repertoire bevat invloeden van onder andere Red Hot Chili Peppers, Nirvana en Iron Maiden. Deze invloeden zijn samengesmolten tot een Gross geheel.

De heren van Gross merkte in hun eigen stad weinig variatie in muziek. Daarom hebben zij de band opgericht. Het doel was om een vast muziekgenre los te laten en meer diversiteit te creëren in hun muziek. Dit beviel zo goed dat zij verder willen kijken dan de eigen stad. De band heeft gestaan in voorprogramma’s van grote bands zoals: “The brew”, “Damage Inc” en ”The Toasters” maar zijn momenteel gegroeid tot een hoofdact waardige band.

De harde gitaren en stevige ritmesectie zorgt voor een knallend geheel dat je nog lang bij zal blijven. Hoewel je oren exploderen en je hart je bloed sneller laat stromen, betrapt menig luisteraar zichzelf erop dat hij de volgende dag de liedjes nafluit.

Tijdens het timmeren aan de weg is Gross met menig muzikant in contact geweest. Zo heeft Bas Barnasconi (zanger van de band ‘Van Katoen’) Gross het volgende meegegeven “jullie hebben plezier in muziek maken en dat stralen jullie uit”.

Gross staat voor diversiteit en plezier maken. Dit is te horen in de variatie binnen het repertoire. Het ene nummer nodigt uit om te dansen terwijl het volgende nummer je uitnodigt om de haren los te gooien en mee te headbangen.

Rene Blok – zang
Michel Groos – gitaar
Stephan Groos – bas
Guido Timmer – drums

ACES rockband
De naam A.C.E.S. is komt voort uit de voornamen van de 4 bandleden. Allen zijn afkomstig uit Lelystad maar komen oorspronkelijk uit alle windstreken zoals Amsterdam, Enschede, Suriname en Engeland en hebben meerdere jaren podium ervaring. De spil van de band zijn Eric en Steve, zang en leadgitarist, met inbreng van eigen geschreven nummers.
We zijn hierdoor gegroeid naar een eigen identiteit en repertoire.
categories
Eric zang/gitaar, Steve leadgitarist/zang, Aldo bassgitaar en Cees drumsWinkelwagen
Scroll naar boven