Hard! met Another Now, Frontstreet & 3 Eyed Kids | i.s.m. De Flux.

Hard! met Another Now, Frontstreet & 3 Eyed Kids | i.s.m. De Flux.
  • Concert
zondag, jan 09, 2022 Open: 15.00 Aanvang: 15.30 Prijs: €10
Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten!

Locatie: Podium de Flux

Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. Zondagmiddag 9 januari komen Another Now, Frontstreet & 3 Eyed Kids met de ‘Blegh To The Future Tour’ naar De Flux!


3 eyed kids, Another Now, Frontstreet

Another Now

Metalcore formatie Another Now uit Eindhoven brengt haar debuutalbum ‘OMNI’ uit. De oorsprong van de release gaat terug naar het einde van 2019, toen de band de eerste beginselen van enkele nieuwe tracks ontwikkelde in de studio. Voor het eerst was de band flink aan het experimenteren met elektronische elementen van diverse muzikale stijlen en dit vormde de basis voor de toon. Het album is geheel geproduceerd en gemixt door Rik Bosmans (bassist, vocalist & producer Another Now) en gemastered door Darius van Helfteren (Epica, Noisia, De Staat).
In het voorjaar van 2021 gaf Another Now al een tipje van de sluier door het releasen van een aantal singles. De laatste single ‘Trojan’ laat een andere kant zien van de sound van Another Now zien. Dit in de vorm van een ‘nu-metal’ track, waarin de groep een moderne twist geeeft aan de donkere elektronica van Nine Inch Nails plus de gemanipuleerde riffs en opzwepende refreinen van Limp Bizkit.

Frontstreet

Frontstreet combineerd metal, rap met elektronische sounds. Frontstreet heeft verschillende keren live op 3FM gespeeld, was met videoclip op MTV te zien en was op NPO ZAPP. De band heeft het podium gedeeld met onder andere Crazy Town, Hollywood Undead en Limp Bizkit. In 2017 kwam het debuut album Reality Check uit. Eind 2020 kwam de single FREE uit.

3 Eyed Kids

(Volgt)

Scroll naar top