HARD! met Fokko

HARD! Met Fokko | Podium de Flux & De Groote Weiver | Support: WALL FLWR

HARD! Met Fokko | Podium de Flux & De Groote Weiver | Support: WALL FLWR
  • Concert
zaterdag, okt 02, 2021 Open: 19:30 Aanvang: 20.15 Prijs: €5 (vvk)
Een lichtelijk gefrustreerde dertiger die zijn gitaar pakt. | Support: WALLFLWR

Locatie: De Groote Weiver
Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. Deze reeks gaat van start met Fokko op 2 oktober 2021 in De Groote Weiver!
 
Tickets zijn verkrijgbaar via https://flux.stager.nl/web/tickets/111048463 
Helaas zijn wij genoodzaakt te vragen naar een Coronacheck QR code

Fokko, WALL FLWR

Fokko

Fokko is heel eigen en recht in je gezicht, misschien zie Fokko als de Nederlandse achterneef van Weezer of een ongemakkelijke neefje van de Heideroosjes, hij is vooral gewoon Fokko. Een lichtelijk gefrustreerde dertiger die zijn gitaar pakt. Dat gaat bijvoorbeeld over exen van exen (KTLL), niet vooruit komen (Stadaarnietzodoeiets) of jezelf zoeken op Bali (Goeroe). En nu een nummer over Karin. Die zegt dat ze corona heeft. Met behulp van een nieuwe band en producer Guido Aalbers heeft Fokko zijn powerpopsound opnieuw uitgevonden.

 

WALL FLWR

WALL FLWR bestaat uit (voormalige) leden van Bounds Of Modesty & We Are The Reason. Ze zijn trots op hun DIY-aanpak en geniet met volle teugen van hun creatieve vrijheid: Ze wijken af van de klassieke poppunk en betreden nieuwe sonische grenzen.

Winkelwagen
Scroll naar boven