Hard! Met The Cold Vein feat. Elefant

Hard! Met The Cold Vein feat. Elefant
  • Concert
zaterdag, jul 02, 2022 Open: 20:00 Aanvang: 20:30 Prijs: €10,- | Deur €12,50
Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten!

Locatie: De Groote Weiver
Podium de Flux en de Groote Weiver slaan de handen ineen om harde muziek op de kaart te zetten! Denk aan metal, metalcore, punkrock, trash. Hoe harder, hoe beter! Zowel in De Flux als De Groote Weiver vinden er afwisselend optredens plaats van spraakmakende bands aangevuld met een Zaanse (regio) band. 

Dit evenement zal plaatsvinden bij De Groote Weiver.

Tickets zijn via deze link verkrijgbaar.

 


Elefant, The Cold Vein

The Cold Vein

The Cold Vein is het nieuwe Nederlandse Noise Rock project met niemand minder dan ex-Urban Dance Squads Rudeboy Remmington als frontman!
Na het noodgedwongen einde van het Nijmeegse noise rock trio Udarnik begin 2017, vinden bassist Ludo Vlaar en drummer Chief W. na een zwervende periode in Hans Wubs, van de net uiteengevallen noisepunk band Lawine, een nieuwe gitarist/riffmeister. Zij maken samen een furieuze instrumentale demo waarmee een zanger/performer/storyteller moet worden binnengehaald. Diverse kandidaten durven het niet aan. Maar als urban veteraan en headstrong gap Patrick T. (aka Rudeboy Remington, Urban Dance Squad, silver surfer rudeboy aka aguido) naar de demo luistert slaat hij meteen aan en is The Cold Vein is geboren.
Het viertal debuteert met hun weerbarstige noise rock op Manana Manana 2019 waarna meerdere festivals/shows (o.a. Valkhof Festival, Effenaar, db’s) volgen. Door de onvermijdelijke globale fysieke en mentale kollaps duurde het tot nu voordat de groep meer van zich kan laten horen. Op zaterdag 2 juli komen ze naar De Groote Weiver met het debuut album ‘Simple Trick More Voodoo’!

Elefant

Dat Gent een prima bandcultuur heeft, bewijst Elefant nogmaals. Dit trio bestaat uit leden van onder andere The Van Jets en Future Old People Are Wizards.Met de buitenaardse klanken op het debuut-album ‘Konark Und Bonark’ toont de band zich geniaal gestoord. De opvolger is op dit moment in de maak. De band bereidde zich voor op een vervormde kakafonie, maar belooft ons een album vol mooie, soort normale, soms vrolijke, soms trieste nummers. Eén ding is zeker; met Elefant weet je het nooit!

Winkelwagen
Scroll naar boven