High Brunch

High Brunch
zaterdag, jul 20, 2019 Open: 12:00 Aanvang: 15:00 Prijs:


Als de bloemetje bloeien, de vogeltjes fluiten en de bijtjes zoemen dan is het tijd voor een High Brunch

Ken jij een alleenstaand ouder iemand uit Krommenie, Wormerveer, Wormer, Assendelft of omstreken die het leuk vindt om mee te eten samen met gezellige leeftijdsgenoten? Dat is dan geweldig 🙂 Wij organiseren voor hen een overheerlijke high brunch op zaterdag 20 juli in de Groote Weiver te Wormerveer.

We gaan niet alleen met elkaar heerlijk eten maar hebben ook een hilarische bingo met leuke prijsjes. Het eten is geheel gratis, alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. We beginnen om ongeveer 12.00 uur en zijn uit gegeten rond 15.00 uur. Als het mooi weer is eten we natuurlijk lekker buiten.

Gun je diegene zo’n leuke middag stuur dan een e-mail naar Monique Wezel: Thaimo10@hotmail.com of een bericht via Messenger. Onaangekondigd binnenwandelen kan helaas niet omdat we graag willen weten hoeveel eters er komen. Aanmelden kan tot 11 juli.

Groetjes Karin, Arthur en Monique

PS: Vind je het leuk om iets lekkers te maken (alleen vegetarisch of veganistisch) of je wil je een paar euro doneren dan worden wij heel blij. Stuur dan ook even een berichtje dan weten we waar we op kunnen rekenen.Winkelwagen
Scroll naar boven