Holland Elektro & Kopvoeter

Holland Elektro & Kopvoeter
  • Concert
vrijdag, dec 23, 2016 Open: 21:00 Aanvang: 21:30 Prijs: €5
Hoornse Rock

Kopvoeter
Kopvoeter is een Nederlandstalige powertrio, gespecialiseerd in puntige, pakkende liederen met opvallende teksten. Volgens sommige mensen klinken ze als een kruisbestuiving van de Jeugd van Tegenwoordig en de Pixies. Anderen horen er dEUS in, of Spinvis. Kortom: hun muziek lijkt nergens op.

De afgelopen twee jaar hebben ze het podium gedeeld met onder andere Douwe Bob. The Miseries en Van Dik Hout en ook op Oerol mocht Kopvoeter zijn kunsten vertonen. In 2015 is hun eerste single ‘De Dijken’ op vinyl uitgebracht bij Tender Records, het platenlabel van Tim Knol.

Kopvoeter bestaat uit: Robbert Reus (gitaar/zang), Bas de Vries (drums) en Pieter Tensen (bas/zang).

Holland Elektro
Een band die bestaat uit vier doorgewinterde rockers die beweren elkaar te zijn tegengekomen op hun bijbaan in een groothandel in wasmachines en stofzuigers. Vele jaren Hoornse popgeschiedenis (o.a. Indirekt, the Electric Tears en The Stagger3) verenigd in één unieke band.

De songs zijn vernoemd naar stofzuigeronderdelen en de bandnaam verwijst natuurlijk naar de legendarische krachtpatser voor in de huishouding. Krachtige rocknummers die je zo meeslepen dat het logisch is dat de zang nooit invalt.

In 2012 verscheen van Holland Elektro de videosingle Big Mouth en in september 2016 werd eindelijk het debuutalbum, kortweg Holland Elektro getiteld, uitgebracht.

Holland Elektro bestaat uit: Eric M. Lensink (gitaar), Bas de Vries (drums), Jannelies Rickenbacker (basgitaar) en Rude Swearing (gitaar).

kopvoeter-bio-2016


Holland Elektro, Kopvoeter
Winkelwagen
Scroll naar boven