Infodoc – Shift of the Ages

Infodoc - Shift of the Ages
  • Info
vrijdag, jun 20, 2014 Open: 20:00 Aanvang: 20:30 Prijs: €2,50


“Shift of the Ages ~ verschuiving van tijden”

 “Wij zijn als de vingers van één hand. We zijn allemaal net een beetje anders, net als de vingers van een hand en sámen zijn we de hand die iets kan doen!

De Maya’s vertellen over de verschuiving van tijden die nu voelbaar is: “Change of Suns”

Dit is een overgang van de ene tijd naar een andere; zo ging de boodschap over 2012 niet over het einde van de wereld, maar over het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe. Zo’n verschuiving is geen verandering van de ene dag op de andere, het is een reis, die we samen maken op het pad van Bewust worden.

We gaan naar een meer waarachtige waarneming toe. Het gaat hier om een wereldverschuiving in denken, voelen en doen gebaseerd op eenheid.

Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj, Wandering Wolf, is gekozen als belangrijkste Elder (oudste) van vele Indianenstammen van Noord, Midden en Zuid Amerika.

Hij stamt af van 13 generatishift of the ages don_alejandro_wandering_wolf_rs292x217es van Oudsten. In 1995 heeft hij het eerste internationale Congres van de Raad van Oudsten georganiseerd, om tot elkaar te komen in ceremonie en zich te verbinden. Zijn missie is om alle stammen te verenigen. Inmiddels is hij erkend als vertegenwoordiger van de inheemse stammen in de regering van Guatamala. Deze vereniging van Noord, Midden en Zuid Amerikaanse Indianen staat symbool voor de vereniging die wij allen kunnen maken. Hij roept ook ons in het Westen nu op om ons te verbinden in een natuurlijke manier van samenleven met onszelf en met elkaar, als mensenvolk.

De boodschap gaat over: No More Hiding ~ Waarachtig Leven

Erkenning van jezelf als mens; ons als mensenvolk laten zien.

We komen bijeen en brengen onze mensenharten samen. Dat is eigenlijk waar ieders hart naar uitgaat: we willen verbinding maken. De verbinding van hoofd en hart, van denken en voelen, maakt het mogelijk onze harten te verruimen en met liefde naar een ieder te kijken.

Iets dieps is aan het verschuiven.

Er komt een ander licht op ons handelen en kijken, waardoor je op een heel andere manier kunt waarnemen. Dan gaan we dingen in een heel ander licht zien.

En misschien is dat wel de meest waarachtige waarneming.

Dit is een ommekeer van het leven van ons lot naar het leven van onze bestemming.

Op deze vrijdagavond starten we de avond met een buurtmaaltijd om 18.30.We eten uit de Midden-Amerikaanse keuken.

De avond wordt begeleid door Anja van den Berg uit Groet en wordt geopend om 20.15 – de film duur 1.5 uur.

Na afloop hebben we de mogelijkheid om met elkaar ervaringen te delen. Er zal ook een donatie pot staan. Alle opbrengsten komen ten gunste van de Waterceremonie voor de Aarde, die de Hopi-Oudstenfamilie de Saufkies eind augustus in ons land komen geven, waar u ook van harte voor wordt uitgenodigd. Meer informatie wordt bekend gemaakt op de website www.leefinjelijf.nl.Winkelwagen
Scroll naar boven