Jottem Is Jarig #19

Jottem Is Jarig #19
  • Concert
zaterdag, mrt 29, 2014 Open: 20:00 Aanvang: 20:30 Prijs: €6
Het 19e verjaardagsfeestje van Jottem met zowel programma in de bar en de zaal

Muziek studio en Oefenruimte JOTTEM viert op zaterdag 29 maart voor de 19e keer haar verjaardag met een gevarieerd programma in zowel de zaal als de bar van De Groote Weiver.

Programma Bar: Jeanne Rouwendaal, Look Alike, Lorena Visitainer en Noortje Tolhuis
Programma Zaal: Enter Alice, Skafee, The Blackout, Mr Mojo en Stammzwein.

Project Jeanne
Jeanne Rouwendaal is een 17-jarige talentvolle singer-songwriter uit Krommenie. Heel muziek minnend Nederland kent haar inmiddels als ‘het adorabele meisje op het podium bij ‘Seasick Steve’ tijdens Lowlands 2013. Jeanne brengt zelfgeschreven liedjes. Ze bespeeld meerdere instrumenten. Jeanne treedt daarnaast ook op met zangeres Patricia Sol en is actief in verschillende Zaanse bands en projecten. Zo treedt ze ook als duo op met s/s Frank de Boer. Ze namen samen een nummer op voor Franks nieuwe album. Op deze avond doet Jeanne een solo optreden met oude en nieuwe liedjes.

Look Alike
Een akoestisch muziek trio met leuke, gezellige en sfeervolle covers uit het verleden en het heden. Hierbij zullen Jessie J, Jason Mraz en John Mayer voorbij komen, maar ook Ben Howard, Marvin Gaye en BB King. De band bestaat uit drie meiden. Kelly Cossee, Veerle Burmeister en Madeleine Ruijter.
Alle drie studenten van de muziek afdeling op het art&entertainment college Amsterdam. Zij zullen aan uw avond dat extra beetje sfeer brengen. Met de gitaar, cargon en harmonische samenzang zullen zij de avond compleet maken.

Lorena Visintainer
Lorena is 17 jaar en komt uit Krommenie. Ze speelt gitaar, banjo, ukelele en zingt. Sinds twee jaar speelt ze gitaar in de meidenband Genetics. Ze maakt muziek in verschillende genres, maar houdt het meest van country. Vanavond speelt ze zowel covers als eigen nummers en zal een aantal liedjes worden begeleid door Jeff Heijne.

Noortje Tolhuijs
Noortje is een twintig jarige zangeres die voornamelijk in bandjes zingt en zich oriënteert in de wat hardere muziek uit de jaren 60 en 70. Maar daarnaast vind ze het ook heel leuk om achter de piano te zitten en liedjes te schrijven. Voor haar is dit een goede uitlaatklep. Noortje zit in het examenjaar van het Art & Entertainment College waar ze een muziekopleiding doet en hoopt volgend jaar naar het Conservatorium in Amsterdam te gaan. Een paar maanden geleden is zij begonnen aan haar (tweede) singer songwriter debuut wat haar naast haar bandjes zeer goed bevalt.

Enter Alice.
Hardrockband uit de Zaanstreek met een uitgebreid repertoire aan knallende covers en eigen werk. Door deze brede opzet maken zij op ieder podium een waar feest voor de rockliefhebber!

Skafee zorgt voor een ouderwets ska feestje zoals The Specials dat vroeger deden

The Blackout. 6 mans formatie dat onder andere met muziek van The Police zorgt voor een portie old skool rock.

Mr. Mojo
Riders on the storm, zo kun je ze wel noemen.
Ook The Doors fans zullen deze avond niet teleurgesteld worden.
Mr. Mojo gaat hier op uitstekende wijze voor zorgen.

Stammzwein

Wat krijg je als je 6 muzikanten met gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in een repetitieruimte plaatst met te veel tijd te besteden?
Zij gaan hun helden coveren. Het bleek dat het repertoire van Rammstein wel heel vaak de revue passeerde. En zo ontstond het idee om de eerste Nederlandse Rammstein Tribute Band op te gaan zetten. Met in het achterhoofd de nummers te spelen met behoud van hun essentiële dynamiek en sound, maar uitgevoerd op de voor Zwammstein zo kenmerkende energieke, krachtige en gepassioneerde wijze, werd Zwammstein al snel een Tribute om rekening mee te houden.
In het bijzonder wordt de combinatie van de muziek, licht en pyrotechniek extra gewaardeerd door de bezoekers en geeft ze het “Rammstein-gevoel” op een net even andere manier.
Een Zwammstein show is een ervaring die je niet mag missen. Het benadert het origineel met respect voor de originele artiest op een haast enge en tegelijkertijd boeiende manier.


Enter Alice, Jeanne Rouwendaal, Jottem, Look Alike, Lorena Vistainer, Mr Mojo, Noortje Tolhuis, Skafee, Stammzwein, The Blackout
Winkelwagen
Scroll naar boven