Klimaatcrisis: Hoe het zit (en wat we er aan moeten doen)

Klimaatcrisis: Hoe het zit (en wat we er aan moeten doen)
  • Info
maandag, nov 15, 2021 Open: 19.30 Aanvang: 20.00 Prijs: Gratis
Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Bij Extinction Rebellion pakken we het anders aan. We gaan verder dan klimaatmarsen en petities, we bouwen een massabeweging die het tij kan keren. Kom naar dit event als je nieuwsgierig bent naar hoe je mee kan doen, op een manier die bij jou past.

Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden?
Bij Extinction Rebellion pakken we het anders aan. We gaan verder dan klimaatmarsen en petities, we bouwen een massabeweging die het tij kan keren. Kom naar dit event als je nieuwsgierig bent naar hoe je mee kan doen, op een manier die bij jou past.

Deel 1: De klimaat- en ecologische crisis is erger dan je denkt.
Deel 2: Waarom een ‘Rebellie’ ons beste plan is.
Deel 3: Hoe jij kunt helpen

Deze lezing wordt gegeven in het Nederlands. Er zal een pauze zijn, en na afloop tijd om vragen te stellen of te praten met rebellen uit de Zaanstreek. Onze lokale groep, Extinction Rebellion Zaanstreek, kan jouw hulp goed gebruiken om de lokale én landelijke politiek te bewegen!

Compilatie terugblik Klimaatrebellie

 Winkelwagen
Scroll naar boven