Livestream met: Holbeck

Livestream met: Holbeck
  • Concert
zaterdag, aug 15, 2020 Open: 21:00 Aanvang: Prijs:
Online

De band Holbeck is een uniek trio dat balanceert tussen de subtiliteit van Morphine en de eclectische gekte van Primus. Maar met hun scheurende sax- solo’s, hypnotiserende baspartijen en pompende drums klinkt Holbeck vooral als zichzelf.
Na elkaar ontmoet te hebben in hun eerdere band De Hardheid, richtten Menno Vermeulen (zang/sax/synth), Pim Koppen (zang/bas) en Niels Docter (drums) begin 2017 Holbeck op. Het drietal slaat aan het experimenteren en brengt eind 2017 hun eerste videoclip en single ‘Bow and Obey’ uit. Een jaar later volgt de videoclip voor hun single ‘Fire’. Na de eerste twee singles, die afwisselend de psychedelische en explosieve kant van Holbeck laten horen, is het tijd voor een eerste échte EP. Op 5 oktober 2019 lanceert Holbeck ‘Medusa’. De EP bevat titeltrack ‘Medusa’, een intense auditieve acid trip en het energieke en naar punk neigende nummer ‘Perfect Girl’. Al met al een goede impressie van wat je op het podium kunt verwachten.
De strakke ritmesectie zorgt ook live voor een goed fundament voor de misantropische teksten en heftige saxofoonpartijen van frontman Menno. Ondanks de minimale bezetting zet Holbeck overdonderende shows neer die zowel psychedelisch als dansbaar zijn. Zorg dat je deze band live ziet!

Holbeck promo live 2020:

Holbeck in 108 seconds – Live Promo

 

De livestream zal te zien zijn via ons YouTube kanaal


Holbeck
Winkelwagen
Scroll naar boven