Livestream met Raoul & the Wisemen

Livestream met Raoul & the Wisemen
  • Concert
zaterdag, jul 31, 2021 Open: Aanvang: 21:00 Prijs:
Raoul & the Wisemen is een Indiepopband met een warme en heldere sound.

Raoul & the Wisemen is een Indiepopband met een warme en heldere sound. De band was te horen op NPO Radio 5 en toerde door Nederland en Slovenië. Vandaag speelt Raoul met zijn gitarist een (semi)akoestische set van hun songs bij de Groote Weiver.   


Raoul & the Wisemen

Raoul & the Wisemen

Raoul & the Wisemen is de band van zanger en songwriter Raoul Wijsma. Hun 1e single ‘Conversation’ komt uit in de zomer van 2019. De band maakt romantische indie pop met een heldere en warme sound, vergelijkbaar met acts als Keane, Bon Iver, en First Aid Kit. ‘Conversation’ werd opgepikt door ‘Club de Max’ op NPO Radio 5, in playlisten en de band was te horen op verschillende festivals in Nederland en Slovenië.

ooral nu wil Raoul & the Wisemen hun muziek en boodschap delen. Met een focus op online en social media is ‘live’ spelen sinds de Coronacrisis heel anders geworden. In de vier songs die Raoul samen met producers Jack van de Ven en Huub Reijnders (o.a. Rachel Kramer, Bløf, Racoon) opnam, spelen melodie, tekst en emotie een grote rol. Raoul: “We moesten met zijn allen letterlijk op de rem. Wat ik ervaar en meemaak in mijn eigen leven, en in de wereld om me heen verwerk ik in mijn songs en zo probeer ik ook nu een connectie te maken.”

In 2020 volgden de online releases van hun singles ‘Dream’ en ‘Time’. Live speelt Raoul & the Wisemen vanaf zomer 2020 na hun Live Summer Sessions tour in tuinen en huiskamers regelmatig in kleine formatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven