Livestream met Throne of Time

Livestream met Throne of Time
  • Concert
zaterdag, aug 21, 2021 Open: Aanvang: 21:00 Prijs:
Death metal band uit Alkmaar

De show in de Groote Weiver staat vooral in het teken van beide uitgebrachte EPs en bijna alle tracks zullen worden gespeeld.
 
Dit beloofd een keiharde show te worden waar de energie vanaf spat!


Throne of Time

Eind 2014 zijn Daan Bleumink en Dennis Onsia begonnen aan Throne of Time, toentertijd eerst als concept om te kijken of het muzikaal zou klikken.
Na een paar keer samen gespeeld te hebben bleek de muzikale klik aanwezig te zijn wat resulteerde in de in maart 2015 uitgebrachte EP ‘Emptiness’.
Hierop zijn 4 primitieve black metal tracks te horen die de weg vrij maakten voor toekomstige muziek.Na een aantal gigs is Daan begonnen aan het schrijven van de 2e EP ‘Emperor of the universe’ die in juli 2018 is uitgebracht.
Hierop staan een vijftal nummers die de groei van de muziek en het samenspel laat horen.

Op een gegeven moment kregen zowel Daan als Dennis het druk met andere muzikale activiteiten waarop besloten is de band stop te zetten.
Dennis was druk bezig met zijn band Dystopia en Daan heeft de band Hellevaerder opgericht (samen met de huidige bassist Rene Meijer).
Na meerdere releases van beide bands hebben zij elkaar muzikaal weer gevonden en is Daan overgestapt van de drums naar de gitaar met backing vocals.
De drummer van Dystopia, Cees de Wit, heeft stokken opgepakt en zo is dit viertal weer aanwezig met vernieuwde energie! De band is ondertussen hard bezig met het schrijven van nieuw materiaal wat de groei van deze muzikanten over de jaren heen laat horen en nog meer power over te brengen. Be prepared!!

Throne of Time is:Daan Bleumink – Gitaar / vocalen
Dennis Onsia – Gitaar / vocalen
Rene Meijer – Basgitaar
Cees de Wit – Drums

 
Winkelwagen
Scroll naar boven