Livestream met VosVoor

Livestream met VosVoor
  • Concert
zaterdag, mrt 06, 2021 Open: 21:00 Aanvang: Prijs:
Dansnummers, meezingers en smartlappen een stevige uitbreiding met veel swing en solide samenzang.

Met “Cafégedichten en Nachtpiekeren” startte de dichter en podium-routinier Rob Vos uit Zaandam, alom bekend van de Rotonde, in 2014 het succesverhaal dat 5 jaar later samen met gitarist en liedjesschrijver Vincent van der Voort leidde tot het muzikale duo Vosvoor en de Zaanse podia smulden ervan! In 2020 sloten bassist Jaco Bakker en drummer John Epke zich bij hen aan en kreeg het repertoire van dansnummers, meezingers en smartlappen een stevige uitbreiding met veel swing en solide samenzang.

 

In het programma “UIT DE BRAND…” speelt Vosvoor eigen werk met thema’s als liefde en relaties, armoede en eenzaamheid, in stevige bluesrock, reggae en country. Meezingen mag tijdens het volop genieten van nummers als “Een Man Alleen” , “Wedstrijd Met De Blues”, “Ik Word Er Gek Van!” en het ultieme vrijmibo-kroeglied “Mannen Van Stavast”.

 

VOSVOOR gaat er tegenaan dit jaar om de stemming er weer in te krijgen en de podia te laten ontbranden met dit programma van lekkere stampers met een benefiettournee voor de Zaanse horeca in het verschiet om velen voor en achter de toog in 2021 “UIT DE BRAND” te helpen!


VosVoor
Winkelwagen
Scroll naar boven