Loes Fabienne, Lorena en Epiphany

  • Concert
zondag, 19 apr, 2020, Open: 15.00, Aanvang: 16:00, Prijs: Gratis


‘Op 15-jarige leeftijd pakte Loes een gitaar op en vervolgens begonnen haar eigen nummers vanzelf te komen. Ze heeft een talent voor het schrijven van zeer pakkende zanglijnen met rauwe, persoonlijke en poëtische teksten daarbovenop. Loes heeft een zeer volwassen stem die invloeden heeft van country, folk, pop, rock & roll en blues.

Lorena is een singer/songwriter uit Krommenie. Ze schrijft oprechte liedjes vanuit een optimistisch perspectief die het best kunnen worden omschreven als een mix van pop, country, folk en surf muziek. Ze brengt haar tijd het liefst door met familie, een goed boek, op het strand, of met een instrument, “zolang het maar snaren heeft.”

Epiphany is een band bestaande uit drie bandleden en zijn vooral te vinden rondom Amsterdam en Utrecht. Nadine Dijkstra (Gitaar en zang), Dianne Roskam (Zang) en Peter Schurer (Drum/percussie). We spelen vooral Indie/pop originele nummers en daarbij zijn wij niet vies van een leuke cover tussendoor. Wij variëren graag met invloeden in onze muziek vanuit de Pop, Rock, Country en klassiekers als Simon and Garfunkel.

Ook zal Joy komen optreden met een eigen nummer.


Epiphany, Joy, Loes Fabienne, Lorena
Comments are closed.