Lunchpiratie

Lunchpiratie
  • Buurtmaaltijd
zondag, nov 17, 2013 Open: 12:30 Aanvang: 12:30 Prijs: €0,-


Ken je dat? Zo’n waardevol gesprek dat net even dieper gaat? Vaak komen die ‘zomaar’ in de kroeg, bij de koffie of totaal onverwacht. Vaak in de intimiteit van een één-op-één contact. De lunchpiratie is een maandelijks terugkerende lunch waarbij de mogelijkheid is om te komen tot zo’n gesprek met wat meer mensen.
We zitten aan de lunch en aan de hand van een onderwerp en iemand die dat belicht vanuit de eigen ervaring en beleving merken we dat er in de herkenning er veel gedeeld kan worden. Elke keer weer ontdekken we dat dit helpt te komen tot meer in contact met onszelf zijn en nieuwe inspiratie.

Deze zondag is het onderwerp ‘Groeien door te zien’. Erik van Leeuwen die we hebben leren kennen als een integer mens die zijn levenservaring waardevol weet in te zetten op het in verbinding zijn zal dit onderwerp belichten. Hoe we zelf kunnen groeien door elkaar meer te zien.

Met de lunchpiratie hopen we een ruimte te creëren om ontspannen, geïnspireerd te delen in wat ons echt bezighoud en wat echt voor ons werkt.
We kunnen niets veranderen, we kunnen wel veel nieuw laten ontstaan. Hoe dat eruit ziet? Dat weten we niet maar het is in ieder geval samen.

Deuren open: 12:30
Lunch: 13:00 – 15:00
Kosten: een vrijwillige bijdrage in de kosten helpt dit initiatief te dragenWinkelwagen
Scroll naar boven