McBad + De Twijfelbrigade + Band Zonder Toekomst

McBad + De Twijfelbrigade + Band Zonder Toekomst
  • Concert
zaterdag, nov 15, 2014 Open: 20:30 Aanvang: 21:30 Prijs: €5


Mc Bad

Mc Bad presenteert stevige rockmuziek. Grauwe klanken, pure teksten, heldere emoties en vastgelopen problematiek kan geuit worden. Geïnspireerd door het leven, door de hedendaagse consternatie en eerder behaalde successen van anderen. Binnenkort is de eerste Mc Bad EP een feit, zodat iedereen, waar dan ook, kan genieten van Mc Bad uit eigen speakers.

De Twijfelbrigade 

‘Het samen creëren van licht absurdistische, toegankelijke Nederlandstalige liedjes’. Droefenis met een vrolijke noot of was het nou omgekeerd? Twijfel is gezond, er bestaat geen absolute waarheid en bovendien geeft twijfel ruimte aan nieuwe mogelijkheden. Een ding is zeker: misschien is er wel niets zeker. De Twijfelbrigade maakt niet altijd liedjes waar betweters van in de war raken.

Band Zonder Toekomst

Door de aparte samenstelling en covers die niet iedereen kent, is de Band Zonder Toekomst een plezierige band om naar te kijken en luisteren.  Met volk/ierse invloeden en mooie instrumenten kan er gedanst, maar ook geluisterd worden. Natuurlijk is Fred ook weer van de party, dus het wordt weer een prachtig optreden!!

NB entree aan de zaal, bar vrij toegankelijkWinkelwagen
Scroll naar boven