Memoryband

Memoryband
  • Concert
zondag, feb 17, 2019 Open: 15.00 Aanvang: 15:30 Prijs: €5
Back to the 60's-70's

De Memoryband is een 60/70/80 jaren band uit de Zaanstreek.
Zij bestaan uit 5 personen met ruime ervaring in de pop muziek en treden regelmatig op in verschillende locaties in het hele land. De muziek die zij spelen is gevarieerd, dansbaar en zeer herkenbaar.

Drums/backvocal: Hessel is begonnen bij The Fellows, met optredens in binnen en buitenland. Daarna o.a  the Next , Catfish Bluesband en Oldstuff.
Sologitaar/Backvocal: Ronald speelde ook al zijn hele leven in verschillende bandjes o.a Moonlight Sound,Windkracht 5 Bluescious.
Solozang: Jan is begonnen als drummer in verschillende bandjes, vanaf 1998  zanger in een country band met optredens op festivals ,daarna de band Oldstuff opgericht samen met Hessel; nu Memoryband.
Slaggitaar/Keyboard: Rob heeft vanaf 16 jarige leeftijd in verschillende Amsterdamse bandjes gespeeld als slaggitarist, nu speelt hij ook op keyboard.
Basgitaar/backvocal: Klaas speelt ook vanaf zijn 16e jaar. Met The Invaders in binnen en buitenland gespeeld, Dutch Bluesband, Box Eigtheen, daarna 18jaar toetsenist in duo/trio shuttles, daarna weer de bas bij de band Nobody.

The Memory Band in de Kapiteinshut

The Memoryband..Back to the Sixties


Memoryband
Winkelwagen
Scroll naar boven