Metalfeest der herkenning! The Covernant

Metalfeest der herkenning! The Covernant
  • Concert
zaterdag, nov 05, 2022 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: VVK: €5,- Deur: €7,50


The Covernant + Support (TBA)

Oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne en Pantera.Boekingen zijn gesloten.

The Covernant

The Covernant bouwt sinds 2009 op ieder podium een feestje.  De band speelt een set vol hardrock en metal klassiekers, die iedereen ook na een paar biertjes achter de kiezen al mee brult. Denk hierbij aan oude krakers van bands als Slayer, Metallica, Sepultura, Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax, Machine Head, Motörhead, AC/DC, Ozzy Osbourne en Pantera.
Ook nieuwe klassiekers van bands als Steel Panther, Airbourne en Gojira staan op de almaar groeiende setlist. Inmiddels is het vijftal meer dan 125 shows verder en daardoor uitgegroeid tot een strakke feestmachine.

Onder de naam ‘The Covernant plays Anthrax’ maakt de band deel uit van een Big 4 Tribute waarmee inmiddels zalen als Dynamo in Eindhoven, MEZZ in Breda, Cacaofabriek in Helmond, De Verlichte Geest in Roeselare (B) en De Bosuil in Weert zijn plat gespeeld.

Vandaag de dag bestaat The Covernant uit: Tom Paulusse (zang), Rob van Gompel (drums), Tommy Jongenelen (bas),  Rob Claesen (gitaar) en Frits Rooijackers (gitaar).
Met The Covernant haal je een retestrak gespeeld en met de nodige humor opgediend metalfeestje der herkenning in huis.

Winkelwagen
Scroll naar boven