ONE The U2 Experience

ONE The U2 Experience
  • Concert
zaterdag, nov 12, 2016 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5-,
Een energieke en unieke U2 live beleving

ONE The U2 Experience heeft sinds haar oprichting (2014) al wat mijlpalen bereikt in haar prille bestaan. Zo hebben de mannen én vrouw op de meest gerenommeerde clubpodia van Nederland gestaan: P60 Amstelveen, Melkweg Amsterdam, maar ook Last Waterhole nabij het Leidseplein in hartje Amsterdam hebben deze energieke en unieke U2 live beleving over de vloer gehad. Dat de band over speciale kwaliteiten beschikt komt ook tot uiting door de uitnodiging om voor Radio Veronica live op te treden en tijdens een live registratie op RTV Purmerend van de regionale Sports Awards Purmerend en Beemster als uitsmijter van het evenement te fungeren.

Navraag bij de meest doorgewinterde U2 fans, vooraf nog sceptisch over een female-fronted U2 tribute, leert dat men onder de indruk zijn geraakt en hebben aangegeven niet eerder zo’n ervaring gehad bij een U2 tribute. ONE The U2 Experience onderscheidt zich met een unieke, doch authentieke benadering van de U2 sound & Feel. Dit gecombineerd met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel maakt dat de bezoeker een échte U2 ervaring beleeft. Niet voor niets heeft de band de regio finale behaald van de meest prestigieuze coverband competitie van Nederland The Clash Of The Coverbands.

Ervaren muzikanten uit de regio Zaanstad vormen deze band. Monique Hendriks-Kee (zang), Emilio Bamio (gitaar en backing), Frank Feenstra (drums), Romeo Doekhi (basgitaar en backing) hebben hun sporen verdiend in vooraanstaande regionale bands. Zo spelen Emilio en Frank nog in de ultieme Rammstein tribute Zwammstein en hebben beiden samen met Monique deel uitgemaakt van de Zaanse rock-sensatie Baxteen. Romeo speelde eerder in de sixties beat- en psychedelica band The Bee-Side.

Foto: 2015 Hans Schoo Photography


One the U2 experience
Winkelwagen
Scroll naar boven