Permission 10 land + Sterk (enkel nog kaarten aan de deur verkrijgbaar)

Permission 10 land + Sterk (enkel nog kaarten aan de deur verkrijgbaar)
  • Concert
vrijdag, mrt 04, 2022 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €2,50
jaren 80 glammetal

Permission to Land bestaat 10 jaar!
Om dit te vieren hebben we zoveel mogelijk van onze oude bandleden verzameld om deze avond met ons mee te spelen! Het belooft weer een wervelende avond te worden!

Doe je pruik op! trek je strakste legging aan en headbang met ons mee! Entree is maar €2,50!

Let op! Er zijn voor dit evenement alleen nog kaarten aan de deur verkrijgbaar. 


Permission to land
Boekingen zijn gesloten.

 

Permission to Land

Hou jij van jaren 80 glammetal zoals Bon Jovi? Of van de scheurende gitaren van slash van Guns N Roses? Of misschien de stampende hardrock van ACDC? En heb je deze muziek altijd al op je party willen hebben maar zijn deze bands veeeeel te duur? Dan zoek je Permission to Land! Zij brengen jou een avond helemaal in de stijl van de jaren 80: Kostuums, Pruiken, Wervelende stemmen, Scheurende (lucht)gitaren en fantastische meezingers! 

Sterk

“Sterk” klinkt als een statement. En dat is het ook. De grooverock van deze band is bedoeld om gelijk je aandacht te pakken en je niet meer los te laten. In de songs wordt constant gezocht naar een “hook” die in je hoofd blijft hangen, zonder de originaliteit uit het oog te verliezen. Soms stevig, dan weer subtieler, maar altijd catchy. Uitgevoerd door muzikanten die er de nodige kilometers op hebben zitten in band- en theatercircuit. Live is de band een uitvergroting van de nummers die worden gespeeld; overrompelend, catchy en smakend naar meer.

Sterk is:
Jascha Soest – Lead Vocals
Marc Luttik – Guitar & Backing Vocals
Noah Bamio – Drums
Marco Naber – Bass
Emilio Bamio – Guitar & Backing Vocals
Winkelwagen
Scroll naar boven