Poodle, BÄSN en Tampa Bay

Poodle, BÄSN en Tampa Bay
  • Concert
zaterdag, mei 14, 2022 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: Vvk €5; Deur €6Bäsn, Poodle, Tampa Bay
Boekingen zijn gesloten.

Poodle

Fluffy garage rock uit Rotterdam & Utrecht. Gevormd in 2020, Poodle maakt uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie waar je van wilt dansen. Met teksten over huisdieren, bang zijn voor de tandarts en over de onzekerheden van het jongvolwassenen-bestaan.

 

BÄSN

BÄSN is het project van muzikale duizendpoot Sjoerd van Kampen wat al vele vormen heeft aangenomen. Of het nou in solo, band of duo formatie met producer Lars de wit is. Met een rugtas vol liedjes over millennial levenservaringen met depressie, anxiety en trauma veroveren beide producers Nederland. 
 
Een periode van keihard werken om zichzelf verder te ontplooien, leidde in 2018 tot een succesvolle EP release, maar helaas ook een burn-out voor Sjoerd. Het was een frustrerende tijd, waarin BÄSN streed tegen writers block, PTSS en leerde navigeren in het systeem van de huidige prestatiemaatschappij. Gelukkig bracht de zoektocht naar een nieuw bandlid in 2020 inspiratie. 
 
Het gevolg was onder andere een experimentele EP (compleet gemaakt met één synthesizer), nieuwe nummers en meer levenservaringen. In presenteerde BÄSN in 2021 het album ‘Depression Disco’. Een uitgesproken plaat vol invloeden van Soulwax, LCD Soundsystem, LeLe en Borokov Borokov en uiteraard met de inmiddels ‘klassieke’ BÄSN humor. Inmiddels heeft de samenwerking met Lars ook nieuwe nummers gebracht.
 
Verwacht  upbeat muziek met catchy melodieën, schreeuwende synthesizers en pakkende, Engelstalige teksten over anxiety, depressie en trauma.

Tampa Bay

Tampa Bay is een Haagse 4-koppige indie rock band. Afgelopen jaar hebben zij hun eerste eigen werk geschreven. Met golven van catchy riffs en dromerige instrumentals wordt de luisteraar in hun stromingen mee meegetrokken. Voor liefhebbers van bands als The War On Drugs, Real Estate, Slowdive en Foals een aanrader! 

Winkelwagen
Scroll naar boven