Probieren Kinderfilm

  • Film
zondag, 24 jun, 2018, Open: 15:00, Aanvang: 15:30, Prijs:


Iedere laatste zondag van de maand tijdens de Bierproef, wordt er in de grote zaal een film voor de kleine Weiverianen gedraaid. Hier kunnen de kinderen zich lekker wegtrekken als vader en/of moeder de nodige biertjes nuttigen. Echter zijn de kinderen van ouders die niet meedoen met de Bierproef ook van harte welkom. Sterker nog, zelfs de ouders mogen aanschuiven. Neem een kussen mee om extra comfortabel te liggen of te zitten.

HOTEL TRANSYLVANIË
1992, 91 minuten, Nederlands gesproken

Welkom in Hotel Transylvanie, Dracula’s luxueuze ‘vijf-stakenresort’, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven, bevrijd van de bemoeienissen van de menselijke wereld. Maar hier is een weinig bekend feit over Dracula: hij is niet alleen prins van de duisternis, hij is ook vader. Overbeschermend voor zijn tienerdochter Mavis, fabriceert Dracula uitgebreide gevaren om haar avontuurlijke instelling te ontmoedigen.

Als Mavis haar 118e verjaardag viert, en dus eindelijk volwassen is, nodig Dracula al hun vrienden uit. Van de Familie Weerwolf en Murray de Mummie tot Ome Frank(enstein). Iedereen komt het feestje meevoeren. Dan verschijnt er iemand die niet uitgenodigd was. En niet alleen is het stiekem een mens, nog veel erger, Mavis vind hem leuk!Comments are closed.