ROSA is 20 jaar FEEST

ROSA is 20 jaar FEEST
  • Concert
zaterdag, nov 21, 2015 Open: 20:00 Aanvang: 20:00 Prijs: gratis (donaties welkom!)
Een tof feest met muziek, pubquiz, hapjes en gedichten

Open: 20:00 uur
Toegang: gratis (donatie zeer welkom!)

Op 17 november 1995 zaten Natasja Groothuismink, Erik Schaap en Willem Neeft bij meester Van Baal, notaris te Krommenie, om formeel de politieke vereniging ROSA op te richten. Begonnen als een club activisten en betrokken burgers die met hun acties de gevestigde politiek deden opschudden én daarmee ook nog daadwerkelijk iets wisten te bereiken groeide ROSA uit tot de club die het nu is: drie bekwame raadsleden in de Zaanse gemeenteraad en zich tegelijkertijd onderscheidend met de ludieke acties waarmee ROSA ooit begon.

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat ROSA werd opgericht. Een mooie aanleiding voor een feest, vinden wij. Ook omdat wij de bescheiden mening zijn toegedaan dat er ook inderdaad iets te vieren ís: namelijk dat ROSA na die 20 jaar nog steeds die leuke en actieve club van weleer is en zich ook bewezen heeft en zich onmisbaar heeft gemaakt in de Zaanse raad. En bovendien vinden wij een goed feest zo op zijn tijd ook gewoon leuk.

Het wordt een tof feest, met muziek om te luisteren, te kijken en vooral ook om te dansen. Met een pubquiz, heerlijke hapjes en gedichten van Hans Kuyper.

ROSA nodigt je van harte uit voor haar verjaardagsfeestje. Iedereen is welkom, dus neem je vrienden, buren of familie mee!

Check hier de uitnodiging en het programma: Rosa 20 jaarWinkelwagen
Scroll naar boven