Shrubs, Bäsn & Sovay

Shrubs, Bäsn & Sovay
  • Concert
zaterdag, jul 14, 2018 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5
Loser garagepop

SHRUBS
Na anderhalf jaar repeteren in de garage is het tijd om live te spelen! Een nog jonge band maar enthousiast om stappen te gaan zetten. Verwacht vrolijke garagepop met liedjes over boze meneren en lieve tramconductrices. Kom dansen met Shrubs!

BÄSN
De in Middelburg opgegroeide Sjoerd van Kampen, bekend onder zijn artiestennaam BÄSN, is een Nederlands multi-instrumentalist, singer-songwriter, producer en DJ. BÄSN zag het levenslicht in 2014. Na de nodige ervaring te hebben opgedaan als muzikant, besloot Sjoerd naar Rotterdam te verhuizen om meer ervaring op te doen.

BÄSN is constant in evolutie en speelt de ene keer in solo bezetting en de andere keer met een backing band. Hij haalt inspiratie uit verschillende bronnen zoals Neon Indian, Toro Y Moi, Beck en Car Seat Headrest. Wanneer BÄSN op het podium staan, sijpelt de muzikaliteit uit de poriën. Doordat deze muzikaliteit zich een weg naar buiten baant, ontstaan er energieke live-shows die doordrenkt zijn van de energie.

SOVAY
In oktober 2017 had Sovay haar eerste repetitie in de huidige bezetting. Na een lastige start hebben drummer Karlijn en gitariste/zangeres Frankie hiermee eindelijk hun muzikale maatjes gevonden: Tess op basgitaar en Hugo als lead gitarist. Zoekende naar een eigen sound binnen de indie rock halen zij inspiratie uit onder andere Wolf Alice en Alvvays. Ze zijn pas net begonnen maar hebben samen een hoop ambitie en vooral erg veel plezier in het maken van muziek.


Bäsn, Schrubs, Sovay
Winkelwagen
Scroll naar boven