Stug en Rockafellas

Stug en Rockafellas
  • Concert
zaterdag, mei 20, 2017 Open: 20:30 Aanvang: 21:00 Prijs: €5


Stug
Vijf jaar geleden begon Ton Faber met schrijven en componeren. Na een intens jaar als solo artiest begon hij de band ZOA en met zijn drieën hadden ze een cabaretesk programma waar we in de Randstad optredens mee verzorgden. Dat liep goed maar toch was Ton niet tevreden en onbewust ging hij op zoek naar meer. Op een dag, drie jaar geleden, had Ton een optreden in een Zaanse bar waar hij gitarist Bert Draaisma ontmoette en er was vrijwel direct een klik. Zij zijn samen met Ton zijn nummers aan de slag gegaan. Met zijn tweeën hebben ze in heel Noord-Holland akoestische optredens gedaan en ze hebben tussendoor ook nog de tweede plaats bereikt bij een grote talentenjacht in Beverwijk.

Inmiddels heeft een drummer zich bij hen aangemeld. Jacintho Lopes is zijn naam en hij is een bekwaam drummer; direct was de energie voelbaar, fantastisch gevoel, en ze zijn na twee keer oefenen meteen het podium opgegaan en het publiek deelde de emotie die wij ook ervoeren. Daarna zijn ze de studio weer ingedoken en gingen ze op zoek naar een bassist. German Gutierrez, een bassist, die vanuit Argentinië verhuisd is voor zijn werk reageerde op hun oproep. Ook deze man ademt muziek en weet ook de accenten toe te voegen om van de nummers iets moois te maken, en voilà de band is compleet.

RockAfellas
RockAfellas werd opgericht door drummer Eddy en gitarist Jeroen in februari 2013. Ongeveer een maand later sloot basgitarist Hans aan en al snel bleek dat zij muzikaal goed op een lijn lagen. Ze gingen aan de slag en begonnen met covers van onder andere Rolling Stones, ZZ Top, Chuck Berry, Aerosmith en Freddie King. Deze nummers werden afgewisseld met aanstekelijke, instrumentale nummers.


Rockafellas, STUG
Winkelwagen
Scroll naar boven