Sweet Mary Jane

Sweet Mary Jane
  • Concert
zaterdag, nov 18, 2017 Open: 21.00 Aanvang: 21.30 Prijs: €5
Een ode aan de bluesrock uit de 60’s en 70’s

De band Sweet Mary Jane brengt een ode aan de bluesrock uit de 60’s en 70’s. Er zitten ook verrassende songs uit andere decades is de set. Vele legendarische artiesten passeren de revue tijdens de opzwepende show van dit trio. Enkele namen van de artiesten die langskomen zij o.a. de Ierse helden Rory Gallagher, Thin Lizzy en Gary Moore, maar ook Stevie Ray Vaughan, Buddy Guy, Bobby “Blue” Band, Jimi Hendrix, Bob Dylan en Eric Clapton zitten in het repertoire.

Frontman Fred van Willigen neemt zijn mede-muzikanten, Ton Boekelman op Bas en Vocals en Lars van der Weiden op Drums en Vocals op sleeptouw en het moet raar lopen wil het publiek zich daar niet bij aansluiten en gaan de voetjes van de vloer.

Deze gelouterde muzikanten zijn die al jaren graag geziene gasten op podia in heel Nederland. De mannen kijken niet op van een genre meer of minder. Hun insteek is simpel: ‘all you can eat’.
Bij voorkeur wordt een volledig versterkte show gegeven, maar voor de gelegenheden die er om vragen kan er ook (semi) akoestisch gespeeld worden.

Sweet Mary Jane staat op dit moment op de 2e plaats op de lijst meest geboekte Bluesbands van 2017. ( www.dutchbluesfoundation.nl )


Sweet Mary Jane
Winkelwagen
Scroll naar boven