The Animals – Jan de Hont & De Maskers

The Animals - Jan de Hont & De Maskers
  • Concert
zaterdag, okt 05, 2019 Open: 20:30 Aanvang: 21:30 Prijs: €17,15 voorverkoop
Flux op locatie

In 1964 spoelde er in de gehele wereld een golf van Rock & Roll. Boven op deze golf zaten de Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: een gloednieuw stroming Rhythm & Blues dat de hele wereld in zijn greep nam.

De Animals waren de tweede Britse band die aan de top kwamen van de Amerikaanse hitlijsten, met een miljoenen verkoop van de legendarische single House Of The Rising Sun. Hierna had de band meer dan twintig top tien hits over de hele wereld. Een aantal nummers bereikten in veel landen de nummer 1 positie. In Groot Brittannië alleen al waren dat er 12! De Animals waren bovendien de eerste Britse band die op tour gingen in Japan en Polen.

Animals & Friends is nog steeds een ruwe Rhythm & Blues band welk internationaal door fans van alle leeftijden nog steeds met veel respect wordt ontvangen en instinctief enthousiast reageren op de beste nummers uit de rijke Animals historie als We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don’t Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You en natuurlijk House Of The Rising Sun.

Momenteel reist de band nog de gehele wereld rond en zorgt overal waar ze optreden een feest der herkenning, want welke band kan het zeggen: “Elk nummer van ons wordt ieder concert luidkeels meegezongen”.

Voorverkoop: https://flux.stager.nl/web/tickets/265962?fbclid=IwAR1uyRY3KFldR_0iDMGTCBz31KJnfQXKH2G7AZxzcWV5lJBDkt2Sy9ro_KU


Jan de Hont, The Animals, The Maskers
Winkelwagen
Scroll naar boven